Timpul pentru Rulouri Exterioare
Bookmark this site! Rulouri exterioare
   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Sfaturi utile
Detalii tehnice
Componente rulouri
Oferta distribuitori
Oferta plata in rate
 

Pentru intrebari rapide

Click pe imaginea de mai jos ...

Contacteaza-ne live pe YM acum !

sau suna-ne....

contacteaza-ne 0733 711 111
0722 552 536
0722 209 073

Uz rezidential- Porti batante

PHOBOS N BT Kit

automatizari porti batante phobos n bt
Automatizare porti batante cu lungimea canatului de pana la 1,8 m si greutatea de pana la 250 kg. Kit-ul contine doua motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale. Motorul functioneaza la tensiune de 24 V, transformatorul fiind inclus. Este destinat unui trafic intens, timpul de deschidere la 90° fiind de 18 secunde. Datorita sistemului de antistrivire, operatorul inverseaza cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale.
 

PHOBOS N L BT Kit

automatizari porti batante phobos n l bt
Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 5 m si greutatea de pana la 250 kg. Kit-ul contine doua motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale. Motorul functioneaza la tensiune de 24 V si este destinat unui trafic intens. Datorita sistemului de antistrivire, operatorul inverseaza cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale.
 

PHOBOS N L Kit

automatizari porti batante phobos n l
Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 5 m si greutatea de pana la 250 kg. Kit-ul contine doua motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale. Motorul functioneaza la tensiune de 230 V si este destinat unui trafic semi intens. Datorita sistemului de antistrivire, operatorul inverseaza cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale.

 

rulouriexterioare.eu CopyRight | All Rights Reserved
[ Acasa ] [ Despre noi ] [ Servicii ] [ Produse ] [ Galerie ] [ Preturi ] [ Contact ]